Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

SAUNA PRIJSLIJST

tijd

bij 1 x

knipkaart voor 5 x

knipkaart  voor 10 x

30 minuten

€ 6,00

€ 25,00

€ 42,50

60 minuten

€ 10,00

€ 45,00

€ 80,00

Breng s.v.p. zelf een badjas, badslippers en 1 of 2 handdoeken mee.

Kom je ook voor een massage of wellness behandeling, dan kan je voor slechts € 3,00 extra p.p. gebruik maken van de sauna (maximaal 30 minuten).

 

WERKING INFRAROOD SAUNA

In onze INFRAROOD SAUNA cabine kan je heerlijk tot rust komen en genieten van de weldadige warmte, na afloop kan je lekker douchen. Daarna heb je de gelegenheid om nog even te relaxen met een glas water.

Waarom een INFRAROOD SAUNA ?

1. Goed voor je spieren en gewrichten. Dit type sauna geeft een maximale dieptewerking op je spieren en gewrichten. De infrarood warmte is zeer aangenaam, dringt dieper door in de huid en geeft daardoor een helende werking op (pijnlijke of overbelaste) spieren en gewrichten.

2. De warmte stimuleert ook de bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd, bloedvaten verwijden met als gevolg een grondige reiniging van huid en lichaam, soepele spieren en een zachte gezonde (schone) huid.

3. De zuiverende werking van de infrarood cabine heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné, eczeem en psoriasis.

4. Mooi meegenomen: doordat u gaat transpireren, wat veel energie kost, treedt er een verhoogde calorieverbranding op.

5. Regelmatig gebruik van de infrarood sauna kan je helpen je gezonder en fitter te voelen en je krijgt ook meer energie.

Vriendelijk verzoek: breng zelf s.v.p. een badjas, badslippers en 1 of 2 handdoeken mee. Doe je dat niet dan kan je natuurlijk ook die van ons gebruiken. Hiervoor berekenen we dan per item € 1,00 extra.

In overleg kan je ook een dagdeel gebruik maken van onze sauna ( 2 tot 3 uur). Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven.

Het is niet toegestaan zelf meegebracht eten of drinken te nuttigen. Je krijgt bij ons standaard een kan water bij het saunagebruik.

 

Kaart
Opbellen
E-mail