Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

 Welkom bij Wellness Studio Neede

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen u een MONDKAPJE te dragen bij uw bezoek aan Wellness Studio Neede.

 
Bekijk hier ons aanbod schoonheids behandelingen
Naar ons aanbod massages en wellness

 SCROLL naar beneden om verder te lezen .......


  • gezicht.masker.
  • gezichts.masker-man
  • ontsp.massage.v.rug
  • hotstone.afb.
  • massage.man.1

Voel je goed bij Wellness Studio Neede, dat is ons motto.

Wellness Studio Neede is voorlopig weer open, maar aléén op afspraak.

Ook voor het afhalen van reeds bestelde huidverzorging, sieraden, warmte knuffels, edelstenen, wierook, luxe geurkaarsen, DoTerra oliën en meer........Dus eerst even bellen of appen is handig!  Je kan het dan ophalen op de afgesproken dag/tijd.

Heb je een probleem met je huid of een vraag over de verzorging hiervoor kan je altijd contact met me opnemen via 0653539258. We kunnen dan videobellen met elkaar. Mocht ik niet opnemen, spreek dan de voicemail in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

**********

Bij Wellness Studio Neede krijg je van ons "WAT TIJD VOOR JEZELF". Even alles loslaten en ontspannen. Dat kan met een fijne massage, een gezicht behandeling of een verwen arrangement.

Kijk maar eens naar ons ruime aanbod. Er is voor elk wat wils en ook voor elk budget. Je kan een afspraak voor jezelf maken of kom gewoon met z'n tweeën.

Ook voor het verven/epileren van wenkbrauwen of het waxen van je gezicht of lichaam kan je bij ons terecht.
Daarnaast hebben we nog een aantal fijne wellness behandelingen én een kleine infrarood sauna, allemaal bedoeld om je lijf of je spieren te verwennen.
Voor een overzicht en prijzen van ons volledige aanbod kan je op de paarse of blauwe button hierboven klikken.

Wij bieden niet alleen diverse massages en wellness behandelingen aan, maar ook  producten die je helpen om je "goed te voelen".  Denk daarbij aan huidverzorging, gezondheid (magneet- en energie)sieraden, warmte kussen/knuffels en essentiële oliën. 

Naast ons standaard aanbod is er altijd mogelijkheid voor een behandeling die bij jou persoonlijk past. Vraag ernaar, ik vertel je graag meer. Hier ga je naar: www.magnetix-nederland.com voor meer info over magneet- en energie sieraden

Ons adres:

Oudestraat 78A, 7161 DZ    Neede  

T: 06 53 53 92 58

E: info@wellnessstudio-neede.nl

Kaart
Opbellen
E-mail