Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

GEZICHT BEHANDELINGEN: Prijzen en informatie                                                                        (scroll naar beneden voor meer info over de behandelingen)                 

1.

Gezicht behandeling basis

40 min.

€   35,00

2.

Gezicht behandeling shining

40 min.

€   35,00

3.

Gezicht behandeling luxe

60 min.

€   49,00

4.

Gezicht behandeling super de luxe

90 min.

€   75,00


HUIDVERBETERING5.

Fruitzuur behandeling 1 x

60 min.

€   55,00


Fruitzuur kuur  3 x

3 x 60 min.

€ 139,00


2e Fruitzuur kuur van 3 behandelingen

3 x 60 min.

€ 129,00

6.

Nutri Peptide behandeling 1 x

70 min.

€   69,00


Nutri Peptide kuur 3 x

3 x 70 min.

€ 177,00


2e Nutri Peptide kuur van 3 behandelingen

3 x 70 min.

€ 165,00

6a.

Carboxy Co2 (zuurstof) behandeling

90 minuten

€   85,00


Carboxy Co2 kuur van 3 behandelingen

3 x 90 min.

€ 219,00

7.

Acné behandeling 1 x

55 min.

€   49,00


Acné kuur 3 x

3 x 55 min.

€ 129,00


2e Acné kuur van 3 behandelingen

3 x 55 min.

€ 119,00


Wenkbrauwen en wimpers8.

Waxen en/of epileren wenkbrauwen


€  10,00

9.

Verven wenkbrauwen of wimpers


€  10,00

10.

Waxen en/of epileren + verven wenkbrauwen


€  17,50

11.

Verven wenkbrauwen + wimpers


€  17,50


Waxen gezicht12.

Waxen bovenlip


€    8,00

13.

Waxen kin


€  10,00

14.

Waxen bovenlip + kin


€  16,75

Info over de behandelingen:

1. Gezicht eenvoudig € 35,00

Huidanalyse, oppervlakte reiniging van het gezicht met melk/tonic/gel, dieptereiniging met scrub of peeling, 15 massage met massagecrème + vapozone, masker, dag- of nachtcrème.

2. Gezicht Shining € 35,00


Oppervlakte reiniging van het gezicht en hals met gel, vapozone met ozon, dieptereiniging met scrub, extra dieptereiniging met lysing, huidverhelderend masker, dag- of nachtcrème.

3. Gezicht luxe € 49,00

Huidanalyse, oppervlakte reiniging van het gezicht en decolleté met melk/tonic/gel, dieptereiniging met scrub of peeling,  verwijderen mee-eters, gerstekorrels, 20 min. massage met massagecrème + vapozone, masker, dag- of nachtcrème.

4. Gezicht super de luxe € 75,00

Huidanalyse, oppervlakte reiniging van het gezicht en decolleté met melk/tonic/gel, dieptereiniging met scrub of peeling, verwijderen mee-eters, gerstekorrels, 20 min. massage met massagecrème + vapozone, luxe masker, serum, oogcrème, decollete/halscrème, dag- of nachtcrème.

Ook je wenkbrauwen worden geverft + gewaxed, tevens waxen van je bovenlip.

5. Fruitzuur behandeling

De behandeling bestaat uit 6 onderdelen: oppervlakte reiniging, diepte reiniging met exfoliator, peeling met fruitzuur (max. 15%), neutraliseren, masker, aanbrengen moisturiser.  De behandeling wordt gedaan met producten die op elkaar zijn afgestemd van het merk GiGi, uit het Ester C programma, speciaal ontwikkelt voor salon gebruik. De behandeling werkt huid verbeterend, stimulerend en gaat het verouderings-proces tegen. Met de 3 verschillende peelings (aangepast bij je huidtype) ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyper pigmentatie en/of onzuiverheden. Deze peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. De 3 verschillende peelings op basis van vitamine C is inzetbaar bij: (acne)littekens, anti-aging, hyper pigmentatie, gevoelige huid, onzuivere/vette huid, grove poriën, droge huid en gekleurde huid.

Fruitzuur kuur  3 x

Je kan de behandeling eenmalig doen maar beter is het om een kuurtje te doen (kost dan € 139,-- i.p.v. € 165,--) van 3 x met telkens 2 weken ertussen. Daarna kan je volstaan met 1 x in de 6 weken om je huid in conditie te houden en er mooi uit te laten zien.

6. Nutri Peptide behandeling 1 x

De Nutri Peptide behandeling van GiGi biedt een anti-aging behandeling die rimpels en hyperpigmentatie herstelt en tegelijkertijd zorgt voor een evenwichtige vochtbalans en maximale voeding van de huid. Deze behandeling bestaat uit:
-Reininging van de huid, -Pre-peeling met Rice Silk, -Lactic Peel, -Neutralizer, -Anti-aging/Whitening Booster, -Hydra Vitality Mask, -Gold Mask, -Moisturizer
Wil je actief én diepgaand huidveroudering tegengaan, dan is dit een échte aanrader.

Nutri Peptide kuur 3 x

Het beste huidverbeterings-effect krijg je door de behandeling te herhalen. Neem je een kuur van 3 x dan betaal je € 177,00 i.p.v. € 207,00. Een voordeel van 10 euro per behandeling.

Carboxy Co2 (zuurstofbehandeling)

Deze Detox-behandeling is inzetbaar bij: de gevoelige huid, couperose, rosacea, revalidatie na operatie, gedehydrateerde huid, oneffenheden, verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes en rimpels. Deze exclusieve behandeling bestaat uit 7 stappen. De producten bevatten o.a. 4 unieke plantenextracten, extract van micro algen (heeft antioxiderede en antibacteriële eigenschappen). Een prachtige behandeling van GiGi die al na 1 behandeling duidelijk resultaat laat zien.

7. Acné behandeling 1 x

Speciale behandeling voor de acnéhuid, deze bestaat uit het reinigen met cleansing gel; wordt met ronddraaiende bewegingen verdeelt over de huid en afgenomen met water. Gevolgd door de Soft Peeling; wordt ook met ronddraaiende bewegingen verdeelt over de huid, dan 5 minuten intrekken. Indien nodig worden puistjes en mee-eters verwijderd. Als afsluiting een klei- of peeling masker, crème.

Acné kuur 3 x

Bij een acné huid is structureel onderhoud erg belangrijk. Het advies is dan ook regelmatig een behandeling te (laten) doen en ook thuis deze producten dagelijks te gebruiken voor het beste resultaat. Je bespaart minimaal 6 euro per behandeling indien je kiest voor een kuur.

8. Waxen en/of epileren wenkbrauwen

We waxen of epileren je wenkbrauwen netjes in model, passend bij je gezicht.

9. Verven wenkbrauwen of wimpers

Je gezicht is beter in balans met mooie geverfde wenkbrauwen die passen bij jou uiterlijk. Vooral in de zomer is het handig je wimpers te verven.

10. Waxen en/of epileren + verven wenkbrauwen


Je wenkbrauwen mooi in model en geverfd in de kleur die bij je past.

11. Verven wenkbrauwen + wimpers

Je wimpers mooi zwart geverfd en je wenkbrauwen passend bij je uiterlijk.

12. Waxen bovenlip

Snel verlost van die vervelende haartjes op je bovenlip.

13. Waxen kin

Haartjes op je kin snel verwijderd met een (warme) wax.

14. Waxen bovenlip + kin

Een mooi glad gezicht geeft je meer zelfvertrouwen.

Bij uitbreiden van nr. 1 t/m 3 met waxen/verven/liften

krijg je 15 % korting op de nrs. 8 t/m 14.


Kaart
Opbellen
E-mail