Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

DoTerra essentiële olie

Een 100% natuurlijk product verkregen uit planten, vruchten, kruiden.

Meer info op:

http://mydoterra.com/wellnessstudioneede

Wij verkopen ook aroma touch hangers ( € 6,95) aan een ketting, zodat je altijd de juiste essentiële olie bij je draagt.

Met diffusers creëer je een heerlijke en weldadige geur in je huis of op je werkplek. Deze zijn ook bij ons te koop.


DIFFUSERS voor aromatische of essentiële olie.

Genieten van rustgevende geuren en zacht gekleurd licht, dat kan je met onze aroma diffusers. Ze gaan ook onaangename geurtjes en (bij enkele modellen) droogte te lijf in elke kamer van je huis of op je werkplek.

Onze aroma diffusers zijn gehuld in mooie dessins en door de mystieke nevel ben je verzekerd van een ontspannen schouwspel met relax effect voor al je zintuigen. Je kan ze overal gebruiken, van je woonkamer tot slaapkamer tot kantoor.

Speciaal voor de aroma diffusers zijn er aromatische en essentiële oliën, in diverse geuren, altijd aan te passen aan je stemming.

Ons advies is om altijd de juiste olie te gebruiken (we geven hierover graag uitleg) die geschikt is voor de diffusers. Deze olie vermengt zich met het water zodat de geur beter tot z'n recht komt en u langer plezier heeft van de aroma diffuser.

Verkoopprijzen van de diffusers: vanaf 39 euro. Een aantal modellen hebben we op voorraad, indien dat niet zo is, moet u rekenen op een levertijd van 2-4 werkdagen.

361-aromaverdamper.tot 15m2.39
735-aromadifusser-03K-rond.tot 30m2.39
77-aroma-verdamper.tot 35m2.59
Diffuser Petal -met interval
aromaTouch.sfeer foto
cocosolie.doterra-gefractioneerde-cocosnootolie-115-ml
honden.doTerra.
aromatouch.defuser
Kaart
Opbellen
E-mail