Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

 Welkom bij Wellness Studio Neede

 
 

Wie leg jij in de watten met een cadeaubon van Wellness Studio Neede ?

TIP voor de decembermaand: een cadeaubon, kies zelf welk bedrag je wil uitgeven en verras iemand anders (of jezelf) met een relax cadeau. Altijd goed. De bon is onbeperkt geldig.

Bestel de Cadeaubon hier! Of bel me.


 De laatste maand van 2019 is al weer aangebroken, het kerstfeest en de jaar wisseling komen er aan. Voor velen een tijd van gezelligheid, lekker eten, herinneringen ophalen en samen zijn.

Geniet aan het eind van dit jaar nog even van een fijne gezicht (schoonheids) behandeling of een ontspannende massage. Je huid en je lijf zullen je dankbaar zijn.

Tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten!

Fijne FEESTDAGEN.

Naast ons standaard aanbod is er altijd mogelijkheid voor een behandeling die bij jou persoonlijk past. Vraag ernaar, ik vertel je graag meer.

Je kan bij ons ook je lichaam of gezicht laten waxen. Snel en (bijna) pijnloos.

Hier houden we je op de hoogte van alles wat  Wellness Studio Neede te bieden heeft. En dat is héél veel. Niet alleen diverse massages en wellness behandelingen, maar ook  producten die je helpen om je "goed te voelen".  Denk daarbij aan gezondheid (magneet- en energie)sieraden, essentiële oliën, infrarood sauna, trilplaat en (Optidee) luxe textiel producten. Neem eens een kijkje en verbaas je over ons verrassende aanbod. Via WEBSHOP kan je ook een deel van ons aanbod direct bestellen. Hier ga je naar: www.magnetix-nederland.com voor meer info over magneet- en energie sieraden

Ons adres:

Oudestraat 78A, 7161 DZ    Neede  

T: 06 53 53 92 58

E: info@wellnessstudio-neede.nl

Gefällt mir
Kaart
Opbellen
E-mail